P-40 TAC-2 housu ammattilaiselle UF Pro~ Kati, Hatka ~ 
UF Pro® eli UnIforma Professional ja housu P-40 TAC-2
Kutsumme verkkokaupassamme mm. näitä housuja "jokapaikanhöyläksi". UF Pro® P-40 Tac-2 housuja voidaan käyttää monenlaisissa ympäristöissä - kuumasta kylmään. Kuumassa voit avata polvisuojien taskut, mikä lisää ilmankiertoa koko puntin pituudelta. Kylmässä voit lisätä housuihin erillisen WINDSTOPPER® vuoren. Vuori antaa lisämukavuutta -5 asteeseen saakka ennen kuin kannattaa lisätä alus- ja väliasukerroksia.

Näitä housuja tuli pidettyä päällä 
Jämsän paintballin Suurpelissä 2016 (video lopussa: minä ja housuni kohdassa 1:15), jossa juoksin lääkintämiehenä 4,5h ajan. Nämä housut valikoituivat mukaan, koska ryönäsin koko päivän. Housut olivat aivan paskassa kun lopetin. Polvet olivat kuraa ja turvetta täynnä sillä monessa kohtaa jouduin ryömimään kuulasateessa lääkintämiestä huutavan pelaajan luokse. CORDURA® vahvistus polvissa ei välttänyt mitään koko päivän toiminnasta, jossa tuli ryvettyä milloin missäkin. Nyt olen pitänyt housuja aina kun olen peintillä töissä. Housut ovat edelleen kuin uudet, vaikka niitä on pesty.

Housun molemmat reistaskut on tunneloitu. Tämä mahdollistaa esimerkiksi reisitaskun 100% käytön reisikotelon kanssa. Reisitasku on ommeltu kiinni ylä- ja alaosasta. Taskun ulkosivuilla on kaksi nepparia ja reisien sisäpuolella on vetoketjut.
Vetoketjussa kaksi vedintä, kuvassa alempi hiukan sepaluksen alla piilossa. Vyötäröltä löytyy neppari ja hakasuljin.

Reisitaskut ovat tilavat ja niiden päällä on vielä pieni tarviketasku.

Reisitaskun pieni tarviketasku.

Housussa on CORDURA®lla vahvistettu polvi ja lahkeensuun ulko- sekä sisäsyrjä.

Lahkeensuun sisä- ja ukosyrjä sekä takapuoli on vahvistettu CORDURA®lla.

Helppo nyörikiristin puntissa, joka jää siististi piiloon.

UF Pron housut ovat hienoa työtä tikkauksiltaan. Takataskut sulkeutuvat vetoketjulla, niitä ei ole ommeltu kiinni housuun, joten saumaa ei näy.

Anatominen leikkaus sekä hengittävä ja kulutusta kestävä Schoeller®-dynamic stretch kangas housujen takapuolella mahdollistavat erinomaiset käyttöominaisuudet. Kuvassa näkyy myös irroitettava turvaläppä, joka on velcrolla kiinni. Sillä pysyy hyvin vaikka puhelin paikoillaan. Näissä housuissa on viiden pesun ajan ollut turvaläpät kiinni ja ne ovat edelleen kuin uudet, kuten kuvasta näkyy. Kuvassa näkyy myös lenkit vyölle sekä varustelvyölle.
Alla lyhyt kooste vuoden 2016 Jämsän paintballin Suurpelistä, jossa oli 420 pelaajaa plus henkilökunta eli noin 500 osallistujaa. Videon on tehnyt pelin voittanut vihreä joukkue.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihastuttava Palvian luontopolku, Jämsä - Hiljaisuus on kultaa!