Hatka.fi hoitaa brodeerauksia~Kati, Hatka ~ 
Esimerkkibrodeeraukset Patriot HF ja Liberty HF. Lisäksi tässä on tietoa tuotteiden brodeerattavuudesta. Fakta on, että tässäkin kohtaa me luotamme ammattibrodeeraajaan ja tieto-taitoon siitä mitä kannattaa ja voi tehdä. Tekstit kuvien yhteydessä.
Esimerkkibrodeeraukset Patriot Heavy Fleeceen ja Liberty Heavy Fleeceen 
Helman brodeeraus on yksi varteenotettava vaihtoehto. Mm. Patriotin, Libertyn ja Trooper Soft Shell takkien rintataskuissa on sisällä kuulokejohdon läpivienti, lisäksi Trooperissa on hupun kiristysnarut. Trooperin rintabrodeerausta emme suosittele ollenkaan, koska kangas on liukas ja venyvä, minkä lisäksi taskun kohdalla on patti johtuen kuulokejohdon läpiviennistä ja hupun naruista. Käytännössä brodeerauksesta ei saa tarpeeksi siistiä sillä tikkikehä ei pysy paikoillaan tikatessaan. Trooper Soft Shell takkin suosittelemme ommeltavaa irtomerkkiä, joka brodeerataan. Sen saa siististi niin, että tasku jää käyttöön.

Käsivarren tekstibrodeeraus on hauska paikka. Jos olet oikeakätinen, niin brodeerattu käsi työskentelee aina :)

Tässä ristibrodeeraus keskellä selkää. Ristibrodeeraus on tehty, koska muuten kuva uppoaa fleecekankaaseen eikä ole siisti. Hupun brodeeraus on tässä tehty niin, että kun huppu ei ole päässä, niin brodeeraus on luettavissa. Tässä takissa on esimerkin vuoksi sekä selässä, että hupussa brodeeraus, mutta selkäpuoli ei välttämättä tarvitse kuin yhden brodeerauksen.

Tässä sama kuva hiukan suurempana. Kuvasimme maastossa ja jäi oikaisematta selkäpuolen kangas, mutta kyllä tästä ajatuksen saa irti : brodeeraus keskellä selkää niin, että se ei jää hupun alle. Tuo hupun brodeeras toimii noin, mutta kun hupun laitaa päähän, niin brodeeraus on melko huomaamaton sillä teksti on keskellä päälakea. Tämä yhtenä esimerkkinä, alla toinen huppubrodeeraus.

Tässä brodeeraus on oikein päin ja hupun etureunassa. Jostain syystä tuo camovärinen Patriot on hiukan paksumpi kangas, mikä aiheuttaa sen, että huppuun ei olisi saanut brodeerausta näin lähelle tuota paksua saumaa. Brodeeraus tehdään kehän sisällä eli kehä asetetaan ja lukitaan paikoillleen, minkä jälkeen kone tikkaa. Jos kangas pääsee likkumaan kehällä, niin lopputulos ei ole hyvä. Eli tuo paksu sauma yhdessä paksun kankaan kanssa aiheuttaa sen, että jos kehää ei saada painettua kankaaseen tarpeeksi tiiviisti kiinni, niin kangas pääsee liikkumaan kun kone tikkaa brodeerausta. Tämä tietenkin aiheuttaa sen, että jälki ei ole hyvä. - Tämä kuvan brodeerauksen koko on maksimi, jonka huppuun saa näin päin tikattua. -Tässä Patriotissa selän brodeeraus on tuon selkätaskun sauman päällä eli alempana kuin ensimmäinen selkäbrodeeraus. Brodeeraus on myös tikattu ristitikkauksella ettei iso kuva uppoa fleecekankaaseen. Sauma on kaareva, kuten kuvastakin näkyy.

Liberty heavy Fleeceen saa samat tikkaukset kuin Patriotiin, mutta koska takissa ei ole huppua, niin myös niskaan saa brodeerauksen.

... Ja vielä yksi kuva hihan tikkauksesta. Tässä toinen käsi kuin edellisissä kuvissa...
Mitä brodeeraus sisältää ja mitä se tarkoittaa tilaajan kannalta?
Brodeeraus sisältää kuvantamisen eli brodeeraaja tekee aina koneelle kuvan, jotta kone tietää mitä ja miten pitää tikata. Kuva tehdään käsityönä konetta varten ja pienissä tilauksissa sen hinta on 35€. Tämä maksetaan vain kerran ja samaa kuvaa voi käyttää useamman kerran, mikä tarkoittaa sitä, että yksittäisiä brodeerauksia voi saada halvemmalla esimerkiksi ison tilauksen jälkeen. Käytännössä eri ryhmät voivat ostaa siis tuotteita ja niihin brodeerauksen yksittäisiinkin kappaleisiin kun kuva on kerran tehty. Yksittäiset työt brodeeraaja tekee muiden töiden ohella, kun ehtii. Tämä edellyttää sitä, että esimerkiksi yhdistykseltä on meille päin lupa käyttää kuvaa, esimerkiksi logoa, ja sama toisin päin eli jäsenillä on lupa halutessaan brodeerata ostamansa tuotteet yhdistyksen logolla. Tällöin brodeerauksen voi lisätä kaupassamme ostoskoriin. Tämä neuvotellaan erikseen ja brodeerauksen ostamiseen kaupastamme saa ohjeen erikseen.
Tilaajan kannalta tärkeää on huomioida se seikka, että brodeerattuja tuotteita ei voi palauttaa. Me emme tee brodeeratuilla tuotteilla mitään, sillä niitä ei voi myydä eteenpäin.

Kun haluat brodeerauksen ja sille hinnan, niin toimi näin:

  • 1Piirrä kuva vapaalla kädellä paperille tai laita meille valmis kuva sähköpostiimme info(at)hatka.fi sekä seuraavat tiedot:
  • 2Kuvan värit: mitä värejä, kuinka monta (ellei tule ilmi kuvasta)? Muista, että yksityiskohdat maksaa enemmän ja tekevät kuvasta monesti epäselvän kauempaa katsottuna. Yksinkertaisuus ja selkeys on valttia.
  • 3Koko: minkä kokoinen teksti tai kuva? Cm korkeus ja leveys.
  • 4Teksti: fonttilaji, mikä fontti?
  • 5Kohta mihin brodeeraus halutaan. Huomioi kuvat ja kuvatekstit yllä, esimerkiksi: huppu ja käsivarsi > koko ja leveys näkyy kuvissa, suurempaa ei saa.
  • 6Mihin tuotteeseen brodeeraus tulee? Huomioi rintamerkki esimerkiksi Trooper Soft Shell takin kohdalla. Takkiin ei suositella brodeerausta. 
  • 7Toimitusaikataulu: tilaamme suuremmat tilaukset erikseen ja ne toimitetaan kerralla brodeeraajalle. Tämän jälkeen postitamme tuotteet tilaajien koteihin eli suuret tilaukset tehdään tässäkin kohtaa verkkokauppamme kautta. Kysy lisää ja ota yhteyttä jos on kysyttävää, 040 545 9123/ Hatka.
Edit 1.2.2017: 
Kun teetätät pieniä määriä broderattuja merkkejä, niin yhdessä kuvan teon kanssa kustannus on 150€ ylöspäin. Kun tilaat uudestaan, niin kuvan hinta jää pois ja maksta merkeistä enää kplhinnan. Yllä olevat merkit on tehty asiakkaan piiroksesta, jonka hän lähetti. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihastuttava Palvian luontopolku, Jämsä - Hiljaisuus on kultaa!

Padasjoen näköalatorni - Hatka.fi