Hunter FZ takki UF Pro~Kati, Hatka ~ 

"Koska UF Pro® Hunter takki on lämmin, kevyt ja kuivuu todella nopeasti, siitä tulee helposti lempitakkisi ja huomaat pukevasi sen yllesi yhä useammin, kun lämpömittari näyttää +5°C ... 25°C." 

Väittäisin kyllä, että jos ihminen liikkuu, niin kyllä tämä tyköistuvaksi suunniteltu takki toimii nollassakin asteessa. Harvemmin tulee seistyä tumput suorana paikoillaan. Kyllähän noita vaatteita tulee pidettyä käytössä...
Omalta kohdaltani näin tulevan syksyn alla sekä näissä keleissä voin allekirjoittaa tämän " ... siitä tulee helposti lempitakkisi ja huomaat pukevasi sen yllesi yhä useammin". UF Pro takit ja housuthan on suunnattu miehille, mutta pienen etumukseni ansiosta  myös minä pääsen nauttimaan hyvästä vaatteesta. Olen itse asiassa todella mieltynyt näihin tuntumaltaan ja käyttömukavuudeltaan hyviin vaatteisiin. Fiilis on vähän niin kuin sellainen, että "paluuta takaisin ei ole". Muutenkin olen alkanut vaatiman vaatteiltani enemmän, kun olen päässyt hyvän makuun ja tiedän mitä vaatia.
EDIT 26.9.2016: törmäsin omaan ennakkoluuloisuuteni. Tämä takki todellakin menee myös rintavalle naiselle. Alla uudet kuvat mustasta L-koon Hunter FZ takista, joka on rintavan naisen päällä ja tilaakin vielä olisi sillä takin sivukappale joustaa.
Kuten kuvasta näkyy, niin takki on tyköistuva ja vartalonmyötäinen kantajansa päällä.

Takin tyköistuvuus näkyy myös selän leikkauksissa.

Joustava kangas kyljessä saa takin istumaan ja pysymään mukavasti liikkeessä mukana.

Pikku sade ei heti haittaa. Nätisti pisaroituvat sadepisarat takin pinnalle. Ja hei: tekniset alus- ja väliasuthan on sitä varten, että oli hiki tai sade, niin se ei haittaa. Pysyt lämpimänä ja vaatekerrosten tuntuma pysyy hyvänä. Toisin kuin puuvillan tai fleece alusasujen kanssa: nämä ottavat ja varmasti pitävät kosteuden sisällään sekä ihossa kiinni. Aivan varmasti tulee kylmä.

Istuvuus on hyvä, takin koko on L. Eli takki ei kiristä ja kädet liikkuvat edelleen vapaasti, vaikka on parempi rintavarustus :) Mallin koko: 169cm ja 75kg.

Mallin mielestä takki on miellyttävän tuntuinen päällä ja käsivarsien taskut ovat hyvä lisä.

Malli venyttää etumusta todeten, että: "Kyllä tähän isommatkin hinkit vielä mahtuisi." :D

Lähikuva takin sivukappaleesta, joka on todella joustava. Se skaalaa mukavasti takin istuvuutta käyttäjänsä päälle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihastuttava Palvian luontopolku, Jämsä - Hiljaisuus on kultaa!

Padasjoen näköalatorni - Hatka.fi