Cumulus fleecetakki, Hatka.fi

~ Kati, Hatka ~
Video alinna jos et jaksa lukea. 
Polvia myöden hangessa, päällä Cumulus fleece ja UF Pron reisitaskuhousu.

Cumulus Fleece ja UTL reisitaskuhousu denim eli farkkukangas.

Cumulus fleecetakki on ohuempi takki kuin Patriot ja Liberty Heavy fleece. Itse mietin alkuun, että mihin tätä takkia käytän. Tämä menee niin kauppareissulla kuin metsässäkin.
Tämä takki on nyt niille, jotka eivät välitä Patriotin rintataskuista, jotka omasta mielestäni ovat loistavat. Nämä perustaskut kun tuppaavat jäämään repun vyötäröremmin alle... Ja puhelimeni ei näihin taskuihin mahdu nimeksikään. Mainittakoon tässä yhteydessä, että kapulani on melko suuri sillä siinä on metallinen ulkorunko suojana. Eli puhelimellani on kokoa, painoa, mutta myös kestävyyttä.
Minua ärsyttää takissa jos on se tunne, että "taskut vetävät koko takkia alaspäin". Tämä suomeksi: Kun se luuri on tuossa perusmallin taskussa, niin tuntuu, ett takki vetää alaspäin hartioista ja niskasta etenkin etupuolelta, takin vyötäröllä on liikkuvaa painoa ja takin helmaa tulee korjailtua vähän väliä. Patriotissa ja Libertyssä paino on rinnalla ja takki ei liiku ja hypi vaikka juoksisit. Rintatasku on tyköistuvan jämpti. Puhelin rintataskussa ei "vedä koko takkia alaspäin". En tiedä onnistuinko nyt tässä kuvaamaan mitä ajan takaa. Kun liikkuu, niin tällaiset asiat huomaa ja ne alkavat ärsyttää.
Jos minulla on Cumulus päällä, niin sujautan puhelimen takin rintataskuun sisäpuolelle. Alta löytyy molemmin puolin verkkotaskut rinnankorkeudelta. Mitään sulkemistoimintoa, kuten vetoketjua, ei ole. Jos tulee juostua, niin sitä kuulostelee koko ajan, että tippuuko se luuri... Juu, helpoimmalla pääsisi kun jättäisi luurin kotiin...

Yleisesti ottaen pidän tästä takista. Ei olisikaan mitään järkeä tehdä esimerkiksi "toinen Patriot", jossa on vain ohuempi kangas eikä muita eroja. Muun kerronnan takista ja sen ominaisuuksista jätän tuon alla olevan videon hoidettavaksi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihastuttava Palvian luontopolku, Jämsä - Hiljaisuus on kultaa!

Padasjoen näköalatorni - Hatka.fi