Urban admin pouch tarviketasku - hatka.fi

~ Kati ~
Puhelimeni on ollut välttämättömien korttien kera oikeanpuoleisessa Navtel Pouchissa. Nyt oli aika päivittää suurempaan Urban Admin taskuun...

Puhelimeni painaa 388g, se on 9,7cm leveä ja korkeutta on 7,5cm paksuutta on noin 1cm. Kyllästyin siihen, että aina kun luuri putoaa, niin se on hajalla. Ei ole enää. Ostin siihen ulkoisen metallirungon, mistä syystä painoa on reilun voipaketin verran (tai no, riippuu voipaketista...). Tämän ulkoisen kuoren ansiosta myös panssarilasi pysyy vihdoinkin paikoillaan ja kiinni. Ei haittaa, vaikka puhelin vähän tippuisi ja kolahtelisi.
Tämän päivityksen myötä luurini ei kuitenkaan mahdu enää Navtel Pouchiin, joka on huomattavasti pienempi kuin Admin Pouch.
Urban Admin:
- tilavuus 1 l
- pohjan syvyys noin 6cm + etutasku, joka ulkonee noin 2cm (syvä jo heti alaosastaan).
- leveys noin 15-17cm
- pituus noin 22 cm
- sisällä irrotettava lisätasku, jossa kahva helpottamassa tarttumista.
- sisällä taskuja ja lokeroita
Navtel Pouch:
- tilavuus 0,5l
- leveys noin 10cm
- syvyys noin 3cm + pieni etustasku, joka ulkonee noin 2 cm, mutta jonka pohjapinta-ala on 0 (levenee ylöspäin).
- korkeus noin 17 cm
- sisäselustassa kuminauharemmi, jonka taakse saa tavaroita (ei suuria)
Pysyy hyvin kiinni pyörässäkin silloin kuin ei ole kiinni repussa. Hyvällä kelillä postimiesPateKati kulkee näin ja polkee Jämsään hakemaan lapsen hoidosta samalla.    
  
Pitkät pidikkeet työnnetään vain alle, ovat jäykkää ja tukevaa tekoa. Pysyy hyvin kiinni näinkin, mutta lisäsin varmuudenvuoksi myös ylimääräisen remmin, jonka löysin.
Admin Pouch suljettuna.
Ulkotaskussa kuulokkeet ja kakkospuhelin, kuten näkyy tilaa vielä jääkin.
Sisäpuolen taskuja ja alaosan päällä lepää irtotasku. Takaseinässä näkyy vetoketjullinen tasku, jonka edessä kaksi pikkutaskua ja kuminauhakuja.
Irtotaskun takaosassa on velcro vastapinta eli pikkutaskun saa kiinni muuallekin. Isossa taskussa laaja velcroseinä, johon saa tarranauhalla kiinni tavaroita/ pienesineitä, joissa on velcropinta. Irtotaskussakin on ulkoinen pikkutasku.
Irtotaskun sisäpuolella on kuminauhakujaa, tasku, pikkutasku ja muovinen rengas/ pidike.
Pikkutasku sulkeutuu velcroteipillä ja sen takapuolelta löytyy vetoketjutasku sekä velcrotarrakuja. Pikkutaskun saa kiinnitettyä tuolla kujalla vaikka pienemmän ja ohuemman remmin ympärille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihastuttava Palvian luontopolku, Jämsä - Hiljaisuus on kultaa!

Padasjoen näköalatorni - Hatka.fi